Minerály Brno

Včera jsme s mým nejmilejším byli na výstavě minerálů na Brněnském výstavišti. Na tuto akci se pokaždé hodně těším, koná se každoročně v květnu a listopadu. :)

Kromě minerálů, přírodnin a drahých kamenů zde seženete i různé krásné šperky a dekorační předměty z těchto materiálů. Vystavovatelé a prodejci pochází z celého světa, výběr je tedy velmi pestrý.

Na výstavě jsme strávili něco málo přes 2 hodiny. Nejdřív jsme okoukli všechny stánky, a když se nám někde něco zalíbilo, udělali jsme si poznámku. Po dokončení kolečka jsme se vrátili k našim největším favoritům.

No a co jsme si tedy koupili? :) Já se naprosto zamilovala do přívěsku v podobě pantoflíčku, který je vyroben ze stříbra a opálu. Potom jsem si pořídila ještě postříbřené náušnice ve tvaru rybí kostry. Zdenda má rád lebky, tak si pořídil v tomto designu přívěsek a k tomu řetízek - obojí z chirurgické oceli. Takže spokojenost veliká. :)

Na zpáteční cestě domů jsme měli přestupovat v Moravských Bránicích na navazující vlak, který z neznámých důvodů vůbec nepřijel. Ale nám to nevadilo, aspoň jsme si zpestřili toto čekání společným selfiečkem. :D

A co vy? Byl i někdo z vás na výstavě minerálů v Brně?






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jelení Lůj Princezna

Vlasové a pleťové osvěžení